Kvalitetni krovni nosači Nordrive

Krovni nosači za siguran prijevoz tereta

Prijevoz velikih stvari u automobilu je nemoguć, zbog malog prostora. U tom naumu će vam pomoći krovni nosači, pomoću kojih sav teret možete namontirati na krov. Oni najčešće dolaze u kompletu s novim automobilima, no ako ste kupili polovno vozilo ili niste dobili nosače prilikom kupnje, potrebno ih je naknadno kupiti. Kroz današnji tekst objasnit ćemo vam:

 • kako prepoznati kvalitetne krovne nosače
 • kakve vrste razlikujemo
 •  gdje ih možete kupiti
 • i mnoge druge stvari
Kvalitetni krovni nosači Nordrive
Tipski krovni nosači

Kvalitetni krovni nosači Nordrive

Kvalitetni krovni nosači Nordrive su trenutno najbolja opcija za kupnju. Zbog izrazito povoljne cijene i kvalitete oni su svrstani u sam vrh ponude. Razlikujemo 3 vrste krovnih nosača, a to su:

 • tipski krovni nosači
 • nosači za auto bez uzdužnih nosača
 • univerzalni nosači za krov automobila

Ovisno o modelu vašeg automobila birate one koji najbolje odgovaraju vašim potrebama. Nordrive nosači su odličan izbor jer su napravljeni od kvalitetnog i čvrstog aluminija, koji osigurava da su znatno lakši od klasičnih željeznih. Laki materijal nije utjecao na njihovu nosivost, te oni mogu nositi od sto kilograma na dalje, ovisno o modelu i vrsti automobila.

Nordrive krovni nosači prednosti

Glavna stvar zbog koje se izdvajaju od konkurencije je pažnja na svaki detalj. Oni su obloženi gumom koja sprečava grebanje i klizanje tereta s njih. Naravno, sustav sigurnosti je opremljen s bravom, koja će spriječiti da netko skine nosač. Više o montiranju saznajte u nastavku.

Krovni nosači, pomoću kojih sav teret možete namontirati na krov
Krovni nosači za auto

Montiranje krovnih nosača

Samo montiranje krovnih nosača ne predstavlja nikakav težak zadatak, te je moguće u svega nekoliko minuta. Uz nosače dobivate i upute o tome kako se montiraju skidaju. Ako do sada niste imali iskustva,  tada oprezno proučite upute, kako bi bili sigurni da ste pravilno montirali nosače.

Krovni nosači služe za prijenos tereta na vozilu
Tipski krovni nosači ili univerzalni

Budući da su tipski krovni nosači ili univerzalni predviđeni za prijenos teškog tereta koji se nalazi na krovu automobila, veoma je bitno da su dobro postavljeni.

Skidanje i skladištenje nosača za krov

Samo skidanje se ne razlikuje previše od montiranja, jednostavno otkačite nosače i skinite s vozila u svega par minuta. Nakon što se krovni nosači skinu, budite sigurni da ih očistite i osušite prije skladištenja. Ako vam smetaju za izgled vozila, krovne nosače možete nositi na automobilu bez obzira da li se na njima nalazi teret.

Montiranje tereta na krovne nosače

Krovni nosači služe za prijenos tereta na vozilu, a osim njih pravilno montiranih, veoma je važno i da dobro montirate i pričvrstite teret na njih.

Video: Kako da izaberete i montirate krovni nosač za automobil

Prilikom postavljanja tereta obratite pozornost na to da je on čvrsto montiran na nosače i da se ne klima. Prilikom vožnje otpor vjetra bi u suprotnom mogao otkačiti teret i prouzročiti nezgodu. Pad tereta s automobila može prouzročiti ozbiljne prometne nezgode, stoga obavezno prilagodite i brzinu vožnji s teretom.

Gdje se mogu kupiti krovni nosači?

Ako ste u potrazi za kupnjom krovnih nosača, tada svakako morate obratiti pažnju na online trgovine, koje nude odlične cijene i poznate brendove. Naš prijedlog su kvalitetni Nordrive krovni nosači koje možete kupiti u web trgovini Withcar. U ponudi su dostupni modeli za razne vrste automobila, a na vama je da izaberete koja vrsta nosača vam treba. Jednostavno odaberite artikle koje želite naručiti, izvršite narudžbu i paket će biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Krovna kutija za putovanja

U današnje vrijeme ljudi sve više biraju manje gradske automobile, jer im je tako lakše voziti po gradu i parkirati vozilo. Problem se javlja kada odluče ići na putovanje, jer u malom automobilu punom putnika mjesto za prtljagu je ograničeno. U tom slučaju će vam pomoći automobilska krovna kutija koja se jednostavno montira na automobil i služi kao dodatno mjesto za prtljagu.

Odabir krovne kutije

Prilikom odabira krovne kutije pažnju morate obratiti na nekoliko stvari. Imajte na umu dimenzije krova vašeg automobila, kako ne biste kupili preveliku kutiju. Krovna kutija za auto se bira prema sljedećim karakteristikama:

 • veličina
 • izgled
 • aerodinamika
 • kvaliteta
 • sigurnost

Prilikom kupnje u obzir morate uzeti sve ove karakteristike i potruditi se da auto krovna kutija bude sve što vam je potrebno. Krovna kutija, kao i razni drugi auto dodatci, se može kupiti u web trgovini Withcar, po odličnim cijenama i širokoj ponudi. 

Teret u krovnoj kutiji

Krovna kutija je jednaka kao i prtljažnik vašeg automobila, veoma je bitno da pazite koji teret postavljate u nju, jer prilikom vožnje bi se lomljivi teret mogao lako uništiti zbog podrhtavanja. U tom slučaju pobrinite se da prikladno pričvrstite teret.