gumene kadice Gledring

Bolja organizacija prtljažnika auta uz gumene kadice Gledring

Danas za automobile možete kupiti razne dodatke. Neki od njih olakšavaju određene stvari, neki poboljšavaju udobnost, neki su važni za dodatnu sigurnost. Tako primjerice mnogi vozači imaju razne zaštitne dodatke za unutrašnjost vozila, kao što su auto tepisi koji im pomažu da zaštite pod vozila od zaprljanja.

Prevozite li često i neku robu u prtljažniku auta, onda ne bi bilo loše i da imate neki dodatak za prtljažnik. Primjerice, gumene kadice Gledring za prtljažnik odlično su rješenje za praktičnost i dodatnu zaštitu. U nastavku pročitajte više o tom dodatku i kako vam može biti koristan.

Učinkovita zaštita prtljažnika auta

Gumene kadice Gledring za prtljažnik auta su odličan dodatak koji će vam olakšati prijevoz stvari u prtljažniku. Proizvodi ih slovenska tvrtka Gledring i to su zapravo višenamjenske podloge  za prtljažnik, odnosno ono što mnogi vozači često nazivaju koritom za prtljažnik. Izrađene su od visokokvalitetne gume i proizvođač je toliko siguran u kvalitetu da daje i petogodišnje jamstvo.

Gumene kadice Gledring za prtljažnik odlično su rješenje za praktičnost i dodatnu zaštitu, ako često prevozite neku robu u prtljažniku auta.

Isto tako, Gledring gumene kadice se izrađuju po mjerama vozila pa kada se postave u prtljažnik, možete biti sigurni da će savršeno odgovarati i da će pokriti cijeli prtljažni prostor. Po tome se razlikuju od nekih drugih sličnih proizvoda na tržištu koji se neće tako dobro uklopiti.

Brojne prednosti gumenih kadica Gledring

Ako vam gore navedene stvari nisu bile dovoljne, evo još nekoliko prednosti gumenih kadica Gledring:

  • Savršeno pristaju u svaki prtljažnik jer su izrađene po mjeri i rubovi se hermetički zatvaraju uz stranice prtljažnika
  • Jednostavno se održavaju i čiste jer su izrađene od gume koja se lako može čistiti
  • Multifunkcionalne su i možete ih koristiti na razne načine, a mogu se i odlično prilagoditi drugim vrstama zaštite, primjerice zaštiti prtljažnika Bootector
  • Kvaliteta je osigurana petogodišnjim jamstvom

Zbog svega toga, sve više vozača se odlučuje postaviti gumene kadice Gledring u prtljažnik svojeg auta i tako ga dodatno zaštititi.

Kvalitetan materijal izrade zaštite prtljažnika

Gumene kadice Gledring izrađene su od gume posebne kvalitete, odnosno jednog posebnog materijala nazvanog Rubassol. On je vrlo izdržljiv, ali istovremeno mekan i ne klizi. Upravo te karakteristike čine ga najboljim materijalom za zaštitu prtljažnika jer kada na njega stavite prtljagu, ona neće kliziti po cijelom prtljažniku. 

Gumena kadica za prtljažnik Gledring | Withcar.hr – YouTube

Isto tako, ovaj materijal je čak i certificiran za prehrambenu industriju pa na njemu bez straha možete prevoziti i svoje kućne ljubimce, kojima će na njemu biti iznimno udobno zbog mekoće. A istovremeno, možete biti sigurni da kućni ljubimci neće oštetiti gumene kadice Gledring zbog iznimne čvrstoće.

Jednostavno čišćenje i nagrada za kvalitetu autoopreme

Gumene kadice Gledring za prtljažnik auta spadaju u onu vrstu autoopreme koju ćete lako moći očistiti.

Površina je glatka, bez oštrih linija pa se vrlo jednostavno može čistiti. Tako se vrlo jednostavno se može očistiti koristeći visokotlačni čistač, a možete i kupiti posebno namjensko sredstvo za suho pranje od iste tvrtke za još temeljitije čišćenje. 

A o tome koliko je ovaj proizvod kvalitetan govore i brojne nagrade koje je tvrtka koja ga proizvodi dosad dobila. Najveća potvrda došla je od strane poznatog njemačkog časopisa o automobilima, Auto Bild. Upravo on je njihovim gumenim kadicama dodijelio posebno priznanje za kvalitetu izrade i inovativan dizajn. 

Još više uz zaštitu prtljažnika Bootector

Ako vam gore navededni dodaci nisu bilo dovoljni, može se odabrati i zaštita prtljažnika Bootector. Riječ je o potpunoj zaštiti prtljažnika koja će zaštititi i podne obloge, bočne pragove pa čak i naslone stražnjih sjedala. Uz sve to dostupan je i poseban dio koji se stavlja preko stražnjeg branika po potrebi, primjerice kad želite svom psu dopustiti da uđe ili izađe iz prtljažnika. Upravo taj dodatni dio će zaštititi stražnji dio prtljažnika od oštećenja koje mogu napraviti šape psa.

zaštita prtljažnika Bootector
Zaštita prtljažnika Bootector će zaštititi i podne obloge, bočne pragove pa čak i naslone stražnjih sjedala.

Zaštita prtljažnika Bootector je izrađena od posebne plastificirane tkanine koja je ujedno i vodootporna pa će zaštititi prtljažnik i u slučaju da ste nešto rasipali. Zbog toga je odlična za prijevoz bilo kakve vrste prtljage jer i čak i slučaju prolijevanja neke tekućine, neće biti problema. Uz sve to, zaštita prtljažnika Bootector za auto je prilagođena mjerama prtljažnika pa kad se postavi, odlično će pristajati i bit će prava učinkovita zaštita. Jednostavno se pričvršćuje u prtljažnik pomoću samoljepljivih traka pa ćete ju vrlo jednostavno i sami postaviti. Zbog svih tih prednosti, zaštita prtljažnika Bootector je postala glavni izbor mnogih vozača.