Gumeni tepisi za automobil

Kako bi se zaštitila unutrašnjost i podnožje automobila koriste se gumi tepisi za auto. Oni nužno i nisu samo zaštita za interijer vašeg automobila, već mogu služiti i kao dekoracija. Veoma je važno da unutrašnjost automobila izgleda što bolje, kako ljudi ne bi ulazili u vaš automobil vrteći očima, a upravo gumi tepisi pobrinut će se o tome da vaš automobil bude kao i prvog dana. Oni naime štite vaš automobil od svih prljavština koje će oni koji sjedaju u njega donesti s tenisicama, a osim toga gumi tepisi za auto mogu biti i odlična dekoracija interijera vašeg automobila.

Vrste tepiha za automobile

Postoje razne vrste auto tepiha, a kao što smo već u uvodu napisali najpoznatiji su gumi tepisi za auto. S druge strane priče tu se još nalaze i tekstilni auto tepisi, no zbog teškoća prilikom njihova čišćenja oni su trenutno u sjeni gumenih.

Glavni razlog tome je što osim nemogućnosti močenja, gumi tepisi za auto se lako mogu otresti o zid i izgledat će potpuno novo, dok tekstilne tepihe morate prati i sušiti kako biste ih očistili.

Kako čistiti tepihe za auto?

Gumi tepisi za auto čiste se veoma lagano. Ukoliko su zaprljani potrebno ih je samo izvaditi iz automobila, te oprati s vodom i zatim pustiti na suncu da se osuše. Njihovo sušenje u odnosu na tekstilne traje znatno kraće. S druge strane, ako nisu prljavi već su se u njima samo nakupile nek mrvice, tada je dovoljno izvući ih iz automobila i lupiti s njima 2, 3 puta u zid da bi mrvice izašle.
Ukoliko ste se pak odlučili na kupnju običnih tekstilnih auto tepiha, njihovo čišćenje je nešto teže, a uz to potrebno je i učestalije čišćenje, jer je tekstil podložniji prljanju od gume.

https://www.youtube.com/watch?v=onlAvnw0i2A

Gumi tepisi za auto neophodna su auto oprema, a uz to i dekoracija su za interijer vašeg vozila. Također, oni će podnožje vašeg automobila sačuvati novim, te na taj način neće smanjivati cijenu vašem vozilu kroz godine. Danas, cijena tepiha za automobile uistinu nije toliko skupa koliko oni zapravo kroz godine donose povećanje prodajne cijene ukoliko se odlučite na prodaju automobila.

LED žarulje za auto su otporne na vibracije, udarce. Slijedite linku za više informacija.

Držač za mobitel u autu. S auto držačem za mobitel učvrstite svoj mobitel na pregledno mjesto u automobilu. Čitajte više …