Bell kacige

Bell kacige jamče sigurnost pri vožnji motocikla

Svi koji voze motocikle, bilo rekreativno ili natjecateljski, znaju koliko je važno imati kvalitetnu motorističku opremu. U moru proizvođača, nekada je teško prepoznati koji je proizvođač zaista kvalitetan i vrijedan cijene koju njegovi proizvodi imaju. 

Bell je jedan od vodećih proizvođača opreme za motocikle koji desetljećima opravdava dobar glas koji ga prati. Jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda su upravo kacige, uz koje će se vozači uvijek osjećati maksimalno sigurno. Osim što garantiraju sigurnost, tvrtka nudi široku ponudu različitih kaciga, od klasičnih do modernih stilova, tako da svaki vozač može naći savršenu Bell kacigu za sebe.

Bell kacige za motor kao sinonim za kvalitetu 

Tvrkta moto opreme Bell svoju vrhunsku opremu za motocikliste proizvodi od 1954. godine te je stvorila određeni standard u industriji proizvodnje motociklističke opreme. Kada je riječ o kacigama, posebno je važno da one budu kvalitetne, stoga svaka Bell kaciga za motocikl prolazi kroz rigorozne testove i kvalitetnu kontrolu koja im osigurava maksimalnu sigurnost. Osim toga, Bell ne zaboravlja da svaki vozač ima svoj unikatni stil, stoga Bell kacige možete pronaći u različitim bojama i sa različitim dizajnima. 

savršena Bell kaciga
Bell nudi široku ponudu različitih kaciga, od klasičnih do modernih stilova, tako da svaki vozač može naći savršenu Bell kacigu za sebe.

Tvrtka nudi širok raspon kaciga prilagođenih za sve vrste vožnje, od vožnje cestom do motocross vožnje. Svaka je kaciga napravljena tako da se maksimalno prilagođava stilu i vrsti vožnje te da vozaču pruža maksimalnu udobnost, ali i sigurnost. Posebno su popularne među vozačima koji voze po gradskim sredinama, jer su lagane i udobne za nošenje, a kada ih se ne nose, vozači ih jednostavno mogu spremiti u kofere za motor. 

Zaštita glave na prvom je mjestu

Zaštititi glavu u slučaju pada i minimizirati potencijalne ozljede u slučaju nesreće glavna je zadaća svake kacige za motor. Bell kacige, su kao i Jet kacige, napravljene su od vrhunskih materijala koji pružaju izvrsnu zaštitu. Osim toga, Bell jako pazi na to da bude u toku sa najnovijim trendovima i napretkom tehnologije, stoga koristi najnoviju tehnologiju kako bi osigurao maksimalnu sigurnost vozačima koji tijekom vožnje nose njihovu moto opremu. 

Bell kacige pružaju izvrsnu zaštitu
Bell kacige napravljene su u toku sa najnovijim trendovima i napretkom tehnologije od vrhunskih materijala koji pružaju izvrsnu zaštitu.

Također, njihove kacige su opremljene različitim sigurnosnim značajkama, kao što je sustav za otpuštanje vizira koji omogućuje lakše i sigurnije nošenje.

Udobnost pri vožnji motocikla

Naravno, za motorističku kacigu najvažnije je da bude sigurna, ali ne treba zanemariti ni udobnost. Nitko se ne želi voziti na motociklu dok mu je kaciga neudobna, dok ga steže ili žulja. Upravo zbog toga, tvrtka se brine da se svaka Bell motoristička kaciga prilagođava obliku glave vozača te da tijekom cijele vožnje pruža maksimalnu udobnost. 

Posebna tehnologija korištena za Bell kacigu Qualifier

Za izradu unutarnjeg dijela Bell koristi posebnu tehnologiju koja osigurava da se svaki vozač osjeća ugodno dok je nosi. Osim toga, svaka kaciga opremljena je i mogućnošću podešavanja veličine kako biste je mogli potpuno prilagoditi sebi. Osim toga, Bell kacige za motore lagane su i okretne te ih jednostavno možete spremiti u kofere za motor kad ih ne koristite. Dovoljno su kompaktne da u jedan kofer za motor mogu stati čak dvije.

Sigurnost motociklista

Sigurnost je ključan faktor pri odabiru moto opreme, a Bell kacige za motor dizajnirane su kako bi pružile izvrsnu zaštitu i udobnost. Sigurnosne karakteristike Bell kaciga uključuju:

  • Visoku otpornost na udarce 
  • Zaštitu od prodiranja objekata
  • Kvalitetne sigurnosne brave

Testirane su u različitim uvjetima i osiguravaju izvrsnu zaštitu čak i u slučaju opasnog pada ili nesreće. Kada kupujete kacigu, važno je paziti na to da ona ima odgovarajuće certifikate i standarde. Bell kacige certificirane su prema svim relevantnim standardima u industriji, uključujući Snell i DOT. Snell certifikat vrhunski je certifikat u industriji, dok DOT certifikat označava da je kaciga u skladu s američkim standardima. 

Koferi za motore kao praktično rješenje

Koferi za motore neizostavan su dodatak gotovo svakog motocikla, a posebno onih koji su namijenjeni putovanju na duže staze. Oni pružaju siguran i praktičan način prijenosa osobnih stvari, ali mogu poslužiti i kao spremnik za jednu ili dvije kacige, tako da vozači mogu putovati bez brige o tome gdje će ih, kada parkiraju, odložiti. 

Koferi za motore
Koferi za motore su dodatak gotovo svakog motocikla, jer pružaju siguran i praktičan način prijenosa osobnih stvari.

Koferi za motore dolaze u različitim veličinama, a mogu biti i različitih oblika i materijala. Proizvode ih brojne tvrtke, a Shad koferi za motore su mnogima prvi izbor zbog provjerene kvalitete. Neki modeli su napravljeni od čvrstih materijala kao što su aluminij ili plastika, dok drugi imaju fleksibilnije bočne stranice. Ono što je važno jest činjenica da postoji zaista širok izbor različitih modela te da svaki vozač motocikla može uz malo truda naći najbolji kofer za motor koji će u potpunosti odgovarati njegovim željama i potrebama.